A través d'uns senzills passos es pot accedir al suport d'experts personalitzats per abordar els obstacles fronterers






09/09/2024

El projecte b-solutions, promogut per la Direcció General de Política Regional i Urbana de la Comissió Europea (DG REGIO) i gestionat per l'Associació de Regions Frontereres Europees (AEBR), se centra a identificar i abordar les barreres legals i administratives a la cooperació transfronterera, a Europa.

Des del 2018, ha proporcionat suport expert a diverses regions frontereres del continent, que cobreix àrees com la sanitat, el transport, l'educació i l'energia.

Donats els reptes legals i administratius persistents que s'enfronten a les fronteres, encara és essencial continuar oferint assistència tècnica per superar els obstacles quotidians que afecten la vida de les persones en aquestes regions.

Per obtenir més informació sobre  b-solutions, recentment s'ha publicat un nou vídeo (aquí), que us guiarà a través dels senzills passos per accedir al suport d'experts personalitzats per abordar aquests obstacles fronterers. Tant si representeu un organisme públic com una estructura transfronterera com una AECT (Agrupacions Europees de Cooperació Territorial), els experts de b-solutions us poden ajudar a millorar la cooperació transfronterera.

Per a qualsevol persona que vulgui comunicar-se sobre  b-solutions, podeu accedir a material nou: kit d'eines de xarxes socials i imatges adaptables (aquí).

Per a qualsevol consulta o assistència, no dubteu a posar-vos en contacte amb b-solutions@aebr.eu o reservar directament un espai per debatre per intercanviar un possible obstacle que us podeu trobar (aquí). 

Font: Comitè Europeu de les Regions.