El dimecres 25 de maig, l'Àmbit de Serveis Econòmics de la Federació de Municipis de Catalunya es va reunir per tractar el Pla de treball i funcionament de l'àmbit, així com també d'altres temes d'interès i d'actualitat, com l'acord del Comitè Executiu de l'FMC sobre la petició al Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques que modifiqui la norma de despesa






26/05/2016

En aquesta reunió que va tenir lloc a la seu de l'FMC es van tractar, a grans trets, quines podrien ser les accions normatives i els temes d'interès i actualitat a treballar en aquesta legislatura, tant pel que fa a les hisendes locals com a la funció pública, com són la llei d'hisendes locals, la participació dels ens locals en els tributs de l'Estat o l'acord comú de condicions de treball dels empleats públics, entre d'altres. També es va tractar de l'estructura organitzativa i del règim de funcionament de l'Àmbit de Serveis Econòmics de l'FMC, de la permanent i dels grups de treball, així com també de les possibles accions formatives i sessions informatives que es podrien realitzar.

En la reunió, que va estar presidida per Martí Carnicer, president de l'Àmbit de Serveis Econòmics de l'FMC i alcalde del Vendrell, es va presentar un informe de la situació econòmica de les entitats locals. I, finalment, la presidenta del Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers de l'Administració Local de Catalunya, M. Petra Sáiz, va exposar "Els 10 punts imprescindibles en les hisendes locals".