Divendres, 29 de juliol, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va convocar una segona cimera política i social per donar compte dels avenços que hi ha hagut des de la primera convocatòria de la cimera, el passat 3 de maig. En la reunió de juliol, l'FMC va estar representada per Ana del Frago, diputada provincial i representant de l’FMC en el Grup de Treball que ha elaborat l’avantprojecte






29/07/2016

A la cimera es van explicar les mesures que s'estan treballant en l'àmbit de l'habitatge com a resposta al recurs que va interposar el Govern central davant el Tribunal Constitucional contra la Llei catalana de mesures urgents per afrontar l'emergència social.

Hi van participar la presidenta del Parlament de Catalunya; els sis grups parlamentaris; la Plataforma d’Afectats per l’Habitatge; la Plataforma per al Dret a un Habitatge Digne; el president de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social; els sindicats UGT i CCOO, i el president del Consell de l’Advocacia Catalana. En representació del món local hi va participar la Federació de Municipis de Catalunya i l'ACM.

Al grup de treball que ha elaborat l'Avantprojecte hi van participar, per part de la Federació de Municipis de Catalunya, Ana del Frago, diputada provincial, i el secretari general de l'FMC, Juan Ignacio Soto Valle.