Més de 170 tècnics i electes locals s'han aplegat avui en la setena sessió del Seminari Tècnic Local, organitzat per la Federació de Municipis de Catalunya, dedicada a la competitivitat industrial, les valoracions urbanístiques i el cadastre






18/11/2016

La primera ponència de la sessió d'avui tracta sobre les Àrees de millora de la competitivitat industrial, a càrrec d'Agustí Jover i Armengol i Miquel Morell i Deltell, economistes, de Promo, Assessors i Consultors.

A continuació, Jordi Duatis i Puigdollers, arquitecte especialitzat en urbanisme i valoracions i professor de l’Escola d’Arquitectura, parlarà sobre l'estat actual de les valoracions urbanístiques.

Finalment, Immaculada Ruiz Flores, arquitecta del departament tècnic de la Gerència del Cadastre farà una anàlisi del text refós de la Llei de cadastre immobiliari: les valoracions cadastrals.

La darrera sessió del Seminari Tècnic Local tindrà lloc al mes de desembre i estarà dedicat una altra vegada a l'habitatge públic, un àmbit de gran interès en aquests moments.