El president de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor, va assistir divendres 14 de juliol a l'acte segons el qual Pere Virgili va cedir la presidència del consell comarcal a Daniel Cid, alcalde de Vespella de Gaià, que agafa el relleu per als dos propers anys






17/07/2017

La sessió extraordinària del consell comarcal es va convocar el passat divendres 14 de juliol per oficialitzar el relleu, d'acord amb el pacte de govern entre CiU i el PSC l’any 2015, segons el qual la primera meitat de la legislatura tindria com a president a un representant convergent i a la segona part ho seria un socialista. L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, ha presidit el Consell Comarcal del Tarragonès durant aquests dos anys, i el PSC ha decidit que el seu escollit fins al 2019 sigui Cid. Primer a Roda i ara a Vespella, la presidència comarcal segueix al Baix Gaià.

En l'acte, entre d'altres electes locals, també hi va assistir l'alcalde de Tarragona i vicepresident de la Federació de Municipis de Catalunya, Josep Fèlix Ballesteros.