La 22a edició de Barcelona Meeting Point, que té lloc del 25 al 28 d'octubre, es presenta amb la proposta de liderar el nou sector immobiliari públic i privat, apostant per la internacionalitat, les tendències i la innovació immobiliària. La Federació de Municipis de Catalunya hi és present dins de l'estand de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El president de l'entitat i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha assistit a la inauguració d'aquest saló, que ha anat a càrrec d'Helena Beunza, secretària general d'Habitatge, i de Pere Navarro, president del Consorci de la Zona Franca, entre d'altres autoritats






25/10/2018

Barcelona Meeting Point (BMP), organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, celebra la seva 22ena edició del 25 al 28 d’octubre de 2018, havent-se consolidat com el millor Saló Immobiliari d’Espanya. De caràcter anual, des de la seva fundació en 1997 s’ha convertit en la cita d’obligada assistència de l’immobiliari a la tardor. Dirigida al gran públic i al visitant professional, BMP permet al visitant professional contactar amb les personalitats més rellevants del sector, conèixer les millors oportunitats de compra i inversió, aprendre les últimes tendències de la indústria immobiliària i les noves tecnologies aplicades al sector, trobar inversors per a un producte determinat i, en definitiva, fer negoci.

BMP 2018 és el lloc ideal per realitzar contactes immobiliaris apropant la Fira a la ciutat de Barcelona perquè tots els assistents tinguin una experiència de visita única. BMP és la Fira Immobiliària Internacional i Simposi més important d'Espanya, comptant amb la major oferta immobiliària de compra, lloguer, inversió, finançament, reformes, consultoria.

Ahir a la nit va tenir lloc el sopar oficial, al qual hi va assistir també el president de l'FMC i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor (a la foto inferior, acompanyat de Pere Navarro, president del Consorci de la Zona Franca, Teresa Cunillera, delegada del govern a Catalunya; i Blanca Sorigué, directora general del Consorci de la Zona Franca).