Per als dies 1, 3, 7 i 10 de juliol de 2020. El curs es realitzarà amb la plataforma Zoom en 4 sessions i aquestes seran d'hora i mitja de durada


01/07/2020

Aquest nou curs de la Federació de Municipis de Catalunya pretén que quan tot canvia d’un moment a un altre fan evident aquesta realitat i les obligacions causades per la pandèmia ho demostren. En aquest context, els equips han de tenir facilitat per assimilar novetats i els caps han de tenir la capacitat d’impulsar canvis. Treballarem les habilitats per diagnosticar problemes, proposar millores, aconseguir resultats i establir mecanismes de funcionament àgils. Ens servirem de tècniques que permeten ser practicades amb molt poc temps, sense la barrera que implicaria un marcat component teòric.

El curs es realitzarà online per mitjà de la plataforma Zoom en 4 sessions, els dies 1, 3, 7 i 10 de juliol de 10’00 a 11’30h. El termini d'inscripció ha finalitzat. La inscripció és gratuïta i el nombre de places és limitat.

Aquests curs serà impartit per Isidor Torres Mayans, llicenciat en Ciències de la Comunicació per la Universitat Ramon Llull, llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Direcció Pública per ESADE. Consultor especialitzat en sistemes de presa de decisions i planificació estratègica en el sector públic.