Divendres 2 de desembre, de les 9:30 a les 13:30 hores, aquesta tindrà lloc en línia


23/11/2022

La jornada de presentació de l'Àrea Funcional de Muntanya de la Zona Est del Programa de cooperació territorial europea Espanya-França-Andorra (POCTEFA) 2021-2027, s'adreça a actors del sector públic i privat de la zona de cooperació i comptarà amb la participació de representants i membres institucionals del programa POCTEFA, de xarxes rellevants, així com d'actors i participants en projectes transfronterers.

La jornada de presentació té els propòsits següents:
- Presentar i debatre sobre les futures línies estratègiques i les oportunitats de la nova generació del programa POCTEFA 2021-2027.
- Donar a conèixer l'Àrea Funcional de Muntanya de la Zona Est per fomentar sinergies i col·laboracions futures en la construcció de l'espai transfronterer.
- I, aportar informació sobre la manifestació d'interès de l'Àrea Funcional de Muntanya de la Zona Est, oberta amb la finalitat de rebre aportacions d'idees de possibles inversions europees en els àmbits identificats en l'Àrea Funcional de Muntanya Est: salut; especialització en esport; dinamització empresarial i estatut del treballador; i temàtiques transversals com la mobilitat i la connectivitat.

(Aquí) el formulari d'inscripció que es pot fer fins a l'1 de desembre de 2022 a les 14:00 hores.

Font: Departament d'Acció Exterior i Unió Europea - 18 novembre 2022.