La Comissió Europea, al novembre 2022, va aprovar el Programa de Cooperació Transfronterera Interreg VI-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA)


15/02/2023

Aquest nou acte de llançament del POCTEFA 2021-2027 tindrà lloc el 8 de març a Vitòria-Gasteiz (Palau de Congressos Europa). Es tractarà d'un esdeveniment d'un dia (matí i tarda) en què es donaran a conèixer les novetats del POCTEFA 2021-2027. S'explicaran els objectius, el territori, la dotació FEDER, la nova plataforma SIGEFA i prioritats, entre altres temes relacionats amb aquest nou període.
 
L'esdeveniment podrà seguir-se en format presencial al Palau de Congressos Europa de Vitòria-Gazteiz però també en format en línia. El nombre de places per assistir-hi en format presencial és limitat i el registre es tancarà el 7 de març a les 14:00 hores.

El programa POCTEFA ofereix possibilitats de finançament per a projectes transfronterers liderats per actors del sector públic i privat de la zona de cooperació. Les entitats beneficiàries poden ser organismes públics, empreses, agències de desenvolupament, agrupacions, associacions, fundacions, cambres de comerç o centres d'ensenyament, entre altres tipus d'entitats o agrupacions.

També es presentarà la 1a convocatòria de projectes del POCTEFA 2021-2027 que s'obrirà previsiblement en dates pròximes a l'esdeveniment. S'abordaran temes com ara dates, característiques, el formulari de candidatura, etc.
 
 
Nova font: Departament d'Acció Exterior i Unió Europea - 10 de febrer 2023.
 
Font: GAUE de la Diputació de Barcelona - 13 de gener 2023.