Un esdeveniment que en la seva 5a edició vol reunir als agents urbans clau d'àmbit europeu, estatals, regionals i locals que estan compromesos amb un futur verd i just de les ciutats


23/02/2023

El Fòrum de Ciutats (Cities Forum) és un esdeveniment biennal de la Direcció General de Política Regional i Urbana de la Comissió Europea. Per a aquesta edició, l'amfitrió és Torí (Itàlia), una ciutat amb una gran història en transformació urbana per la seva transició de ciutat fàbrica a ciutat de coneixement, cultura i innovació.

El Fòrum de Ciutats 2023 oferirà debats d'alt nivell, sessions participatives i tallers interactius sobre cohesió i recuperació a les ciutats. Proporcionarà als participants una oportunitat única de connectar-se i discutir els avenços recents de diverses iniciatives i polítiques de la UE, així com d'explorar la nostra ciutat d'acollida a través de diverses visites. 

La 5a edició del Fòrum de Ciutats oferirà una oportunitat per enfortir l'objectiu central de la UE d'inclusió social presentant mesures per acollir persones d'origen migrant i per a la seva inclusió a nivell local, incloses, entre d'altres, les conseqüències de la invasió de Rússia a Ucraïna. Amb l'esforç per assolir l'objectiu de no deixar ningú enrere, durant el fòrum continuarà l'intercanvi sobre pràctiques efectives per a la inclusió socioeconòmica dels col·lectius marginats a escala local i la prevenció i la lluita contra la segregació.

(Aquí) teniu el programa per obtenir una descripció detallada de cada sessió i on també podreu fer les inscripcions.