La Federació de Municipis de Catalunya organitza un curs en línia, que tindrà lloc del 9 d'octubre al 8 de novembre, amb l’objectiu d’adquirir les competències professionals necessàries per realitzar la gestió de projectes de turisme sostenible endinsant-nos en la creació i desenvolupament dels productes i serveis turístics locals i el desenvolupament turístic sostenible


05/09/2023

En aquest curs coneixeràs com seleccionar, emmagatzemar i processar informació d'interès sobre l'entorn local per donar a conèixer el seu potencial turístic, adaptant-se als requeriments i necessitats de la ciutadania. A més, també s’estudiarà com programar i controlar les activitats d'un centre d'informació turístic per adequar-lo a les característiques de l'entorn local i a les demandes dels clients.

Amb aquest curs podràs dur a terme el procés de definició i desenvolupament de productes turístics locals, així com reconèixer les seves fases, característiques, mètodes i sistemes de finançament. A més, sabràs determinar què és el desenvolupament sostenible, la seva importància i com implementar-lo ressaltant aspectes com el patrimoni natural, el consum energètic i d'aigua i els plans de millora ambientals.

El termini d’inscripció finalitza a les 15 hores del dia 2 d’octubre de 2023.