Ahir dijous 28 de setembre es va celebrar l’onzena edició del Memorial Àlex Seglers, que reconeix la trajectòria de persones i organitzacions compromeses amb la defensa de la diversitat i el foment de la convivència
La Federació de Municipis de Catalunya forma part del jurat d’aquest memorial


29/09/2023

La Fundació AVAN i la Ludoteca Margarida Bedós van estar guardonades ex aequo juntament amb Juana Fernández Cortés, a títol individual i pòstum, amb els premis de l’onzena edició del Memorial Àlex Seglers, que es van lliurar ahir avui dijous.

El guardó atorgat a la Fundació AVAN distingeix la tasca desenvolupada envers les persones amb malalties neurològiques i l’atenció als seus familiars. En el cas de la Ludoteca Margarida Bedós, aquesta ha sigut reconeguda per la seva llarga trajectòria i el seu treball en el món dels infants i joves en situació de vulnerabilitat. Pel que fa a la distinció concedida a Juana Fernández Cortés, a títol pòstum, s’ha valorat la seva tasca pel reconeixement de la dona gitana i la lluita per la igualtat i l’apoderament de les dones.

Els guardons són tres serigrafies de 60 x 45 centímetres d’un dibuix original elaborat pels alumnes de l’Escola Xalest de Sabadell, centre d’educació especial amb una llarga trajectòria en les àrees de Visual i Plàstica, Música, Tecnologia i Taller. El disseny d’aquest dibuix canvia cada any, sempre tenint en compte els valors dels Memorial.