Eduard Rivas, president de l’FMC, ha rebut avui a Enric Aragonès, director, i Marta Domènech, coordinadora, de l’Aliança Educació 360 a la seu de l’FMC


31/10/2023

Desprès d’haver compartit l’experiència del viatge a Lisboa en el que van conèixer les escoles a temps complet, avui s’han reunit per compartir la missió de millorar l’educació buscant les possibles sinèrgies de l’FMC i l’Aliança Educació 360 per aconseguir garantir la igualtat d’accés i d’oportunitats.

"Educació 360. Educació a temps complet” proposa una perspectiva global de l’educació que tingui en compte que s’aprèn i s’educa arreu.

Per aconseguir que això sigui una realitat generalitzada al nostre país és important treballar colze a colze amb ajuntaments, centres educatius, entitats, equipaments etc. Els municipis són una part cabdal per arribar a una educació més integrada, que connecti els aprenentatges dels diferents àmbits de la vida i que garanteixi la igualtat d’oportunitats en els espais i l’educació no formal. En definitiva, una mirada global i inclusiva de l’educació que demana la complicitat de tot el municipi i de tots els actors de la comunitat educativa.