El dimecres 6 de març a les 10:00 hores tindrà lloc un seminari web informatiu sobre el sector social i l'economia social i solidària


20/02/2024

Les autoritats del programa forma part de l'objectiu europeu de cooperació territorial conegut com a INTERREG - SUDOE, han finalitzat els detalls de l'obertura de la segona convocatòria de projectes. Aquesta segona convocatòria estarà oberta des del 26 de febrer fins al 31 de maig de 2024 per a tres prioritats específiques del programa, amb un pressupost FEDER de 53,7 milions d'euros.  

El text de la convocatòria de projectes especificarà totes les condicions  d'admissibilitat, d'elegibilitat i de selecció. No hi haurà canvis importants en les condicions respecte a les existents en el moment de la primera convocatòria.  

La principal novetat ve marcada per un nou Objectiu Específic que pretén millorar l'eficiència i la inclusió dels mercats de treball i l'accés a l'ocupació de qualitat mitjançant el desenvolupament d'infraestructures socials i el foment de l'economia social, amb la finalitat que les zones rurals siguin més atractives i puguin retenir millor a la població.  

La convocatòria estarà oberta per a les següents temàtiques i objectius específics a desenvolupar:
  • Preservar el capital natural i reforçar l'adaptació al canvi climàtic a la zona SUDOE.
  • Promoure la cohesió social i l'equilibri territorial i demogràfic al SUDOE mitjançant la innovació i la transformació dels sectors productius.
  • Promoure la cohesió social i l'equilibri territorial i demogràfic al SUDOE a través de la innovació social, la valorització del patrimoni i els serveis.  
El dimecres 6 de març a les 10:00 hores tindrà lloc un seminari web informatiu sobre el sector social i l'economia social i solidària. (Aquí) el programa i el formulari d'inscripció. 

Font: Departament d'Acció Exterior i Unió Europea - 14 de febrer 2024.