El 20 de novembre és el Dia Internacional dels Drets de la Infància. Per aquest motiu, DIPLOCAT i la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, mitjançant la Plataforma d'Infància de Catalunya (PINCat), organitzen la jornada 'Un nou impuls a l'acció local i europea en defensa dels drets de la infància'. L'acte tindrà lloc a la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL) de Barcelona el dijous 16 de novembre a partir de les 9:30h

24/10/2023

La jornada forma part del cicle Debats Europa Social engegat l'any 2020. Enguany s'analitzarà l'estat dels drets de la infància a Catalunya i la Unió Europea, i a la vegada reivindicarà el potencial de l'acció local del tercer sector europeu per garantir-ne el compliment. Amb la presidència espanyola del Consell de la UE i les eleccions europees del 2024 en ment, la jornada mirarà de generar respostes transformadores per a una nova agenda social europea.

Durant la jornada es presentaran experiències d'innovació social en defensa dels drets de la infància promogudes pel tercer sector europeu a Catalunya, Itàlia, Malta, Àustria i Dinamarca.