Jornada anual de l'Aliança Educació 360, que se celebrarà el 8 de novembre, de 9.30 a 19 h, a INEFC Barcelona

26/10/2023

En aquesta 5a jornada, que tindrà lloc el proper 8 de novembre de 9:30 a 19h a les instal·lacions d’INEFC-Barcelona, i que es fa amb la col·laboració de DIPLOCAT, a banda de conèixer i compartir diferents iniciatives 360, impulsades per diferents actors del territori català, es proposa compartir les principals línies i orientacions que aporta el model i generar un debat amb diferents experts d’altres països que han incorporat l’Educació a Temps Complet a les seves polítiques.

Per això, la jornada serà una plataforma per reclamar que les polítiques que fan possible l’equitat en el fora escola tinguin una traducció real tant en la dotació de recursos com en el disseny d’estratègies que ho facin possible. Us voleu sumar a la reclamació?

I, com sempre, la jornada també serà un espai on explorar noves eines, estratègies i recursos pràctics per a respondre a reptes vinculats amb l’equitat, qualitat i connexió per a fer avançar polítiques d’equitat. S’ha preparat una taula amb 18 experiències d’educació 360 i quatre espais de laboratori per aprofundir i intercanviar sobre els principals reptes de l’educació a temps complet.