• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
L'FMC dona suport als Jocs Mediterranis amb la seva visita a Tarragona i Altafulla
L'FMC dona suport als Jocs Mediterranis amb la seva visita a Tarragona i Altafulla


El president de la Federació de Municipis de Catalunya i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, va ser rebut el passat divendres 9 de març per Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona i vicepresident de l'FMC; i per Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla i president de l'Àmbit de Bon Govern i Innovació Democràtica de l'FMC

12/03/2018

A la visita a Tarragona, el president Xavier Amor, acompanyat pel secretari general de l'entitat, Juan Ignacio Soto Valle, va ser rebuts per l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros i per Begoña Floria, tinenta d’alcalde i cap de l'Àrea de Cultura, Festes i Patrimoni de l'ajuntament, que van ensenyar el valor històric i patrimonial de les dependències municipals. A Altafulla, la delegació de l'FMC es va entrevistar amb l'alcalde d'aquesta localitat, Fèlix Alonso, acompanyat per Jaume Sànchez, tinent d'alcalde i regidor d'Educació, Turisme, Activitat Física i Esports, Comerç i Consum; i M. Luisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme, Via Pública i Polítiques de Gènere. En aquesta visita a Altafulla, on es van poder apreciar diverses restes arqueològiques, també hi van ser presents Josep Fèlix Ballesteros i Begoña Floria.

En les dues reunions es va poder copsar l'actualitat local del territori i les perspectives de futur dels governs locals, amb un especial detall pel que fa a la implicació dels ajuntaments en l'organització i celebració dels Jocs Mediterranis 2018. El president de l'FMC va fer lliurament a l'Ajuntament de Tarragona i a l'Ajuntament d'Altafulla de dos exemplars de la litografia 'Multitud', de l'artista gironí Josep Perpiñà.

A la tarda, van continuar la seva visita per diversos indrets on es disputaran el proper 23 de juny les modalitats de la prova del triatló i l'Anella Mediterrània de Tarragona 2018, acompanyats també per Javier Villamayor, tinent d'alcalde de Tarragona, comissionat dels Jocs Mediterranis 2018 i regidor de seguretat ciutadana i ciutat intel·ligent; i per Pere Valls, un dels ideòlegs dels Jocs de Tarragona.

La delegació de l'FMC va expressar el seu total suport als XVIII Jocs Mediterranis 2018, i va reconèixer la valentia d'aquest projecte, que va molt més enllà de l'esport. Recordem que aquests jocs tindran lloc del 22 de juny a l'1 de juliol a 16 municipis diferents del territori, hi formaran part 33 disciplines esportives, 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents, 1.000 jutges i representants internacionals, 1.000 periodistes, 3.500 voluntaris i més de 150.000 espectadors.


Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Web dels Jocs
Més informació Altafulla Ràdio


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC