• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
L'FMC, al Saló Barcelona Meeting Point 2018
L'FMC, al Saló Barcelona Meeting Point 2018


La 22a edició de Barcelona Meeting Point, que té lloc del 25 al 28 d'octubre, es presenta amb la proposta de liderar el nou sector immobiliari públic i privat, apostant per la internacionalitat, les tendències i la innovació immobiliària. La Federació de Municipis de Catalunya hi és present dins de l'estand de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El president de l'entitat i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha assistit a la inauguració d'aquest saló, que ha anat a càrrec d'Helena Beunza, secretària general d'Habitatge, i de Pere Navarro, president del Consorci de la Zona Franca, entre d'altres autoritats

25/10/2018

Barcelona Meeting Point (BMP), organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, celebra la seva 22ena edició del 25 al 28 d’octubre de 2018, havent-se consolidat com el millor Saló Immobiliari d’Espanya. De caràcter anual, des de la seva fundació en 1997 s’ha convertit en la cita d’obligada assistència de l’immobiliari a la tardor. Dirigida al gran públic i al visitant professional, BMP permet al visitant professional contactar amb les personalitats més rellevants del sector, conèixer les millors oportunitats de compra i inversió, aprendre les últimes tendències de la indústria immobiliària i les noves tecnologies aplicades al sector, trobar inversors per a un producte determinat i, en definitiva, fer negoci.

BMP 2018 és el lloc ideal per realitzar contactes immobiliaris apropant la Fira a la ciutat de Barcelona perquè tots els assistents tinguin una experiència de visita única. BMP és la Fira Immobiliària Internacional i Simposi més important d'Espanya, comptant amb la major oferta immobiliària de compra, lloguer, inversió, finançament, reformes, consultoria.

Ahir a la nit va tenir lloc el sopar oficial, al qual hi va assistir també el president de l'FMC i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor (a la foto inferior, acompanyat de Pere Navarro, president del Consorci de la Zona Franca, Teresa Cunillera, delegada del govern a Catalunya; i Blanca Sorigué, directora general del Consorci de la Zona Franca).


Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Programa
Recull de premsa
Recull de premsa II
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
SEMINARI DE DRET LOCAL
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC