• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • WhatsApp
Consulta els esborranys d'Horizon Europe sobre el programa de treball 2023-24
Consulta els esborranys d'Horizon Europe sobre el programa de treball 2023-24


Un nou lot d'esborranys no aprovats dels programes de treball d'Horizon Europa obtinguts per Science|Business revela detalls sobre les properes convocatòries de finançament per a la investigació climàtica, la millora de l'excel·lència de la recerca als països més pobres de la UE i l'enfortiment de les infraestructures de recerca

29/03/2022

Primers esborranys dels programes d'Horizon Europe 2023-2024 de la Comissió Europea. Ja estan circulant més documents per a la seva discussió per part de la Comissió i els estats membres, alguns també s'envien a universitats i instituts de recerca.

L'esborrany del programa de treball no inclou un pressupost provisional i també falten altres detalls d'execució, com ara els terminis de les convocatòries i l'ús de sumes globals, però ofereix una bona visió general dels temes en què els investigadors podrien centrar-se en els dos anys vinents.  

Tenen un pes important als projectes d'observació de la Terra per millorar la predicció climàtica, proporcionant informació personalitzada i més fiable per ponderar els riscos que comporta el temps extrem i el canvi climàtic.

La Comissió també destinarà fons per a projectes que pretenen harmonitzar les polítiques de dades i la gestió dels drets de propietat intel·lectual en infraestructures de recerca, amb l'objectiu de fer que aquests laboratoris siguin més interoperables.

A més s'apunta per als pròxims dos anys desenvolupar en la línia aprovada l'any passat per la Comissió i els estats membres en el pacte per a la recerca i la innovació. Amb la signatura d'aquest pacte, els estats membres van acordar treballar cap a un Espai Europeu de Recerca (ERA) més integrat, on els recursos i els resultats de les inversions en recerca a Europa es distribueixin de manera més uniforme.
 
Font: Science / Business - 22 de març de 2022 
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Accés a la informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC