• Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • WhatsApp
Segona convocatòria d'assistència tècnica per a governs locals per lluitar contra la pobresa energètica
Segona convocatòria d'assistència tècnica per a governs locals per lluitar contra la pobresa energètica


Energy Poverty Advisory Hub (Direcció General d'Energia de la Comissió Europea)

02/03/2023

L'Energy Poverty Advisory Hub - el centre d'assessorament sobre pobresa energètica convida els governs locals i/o organitzacions que treballen en estreta col·laboració amb els governs locals dels 27 estats membres de la UE a presentar la seva sol·licitud d'assistència tècnica i rebre suport en el procés de lluita contra la pobresa energètica.

L'Energy Poverty Advisory Hub (EPAH), una iniciativa de la UE dirigida per la Comissió Europea que a petició del Parlament Europeu, és una xarxa col·laborativa de parts interessades que té com a objectiu erradicar la pobresa energètica i accelerar la transició energètica justa dels governs locals a Europa.

Els sol·licitants poden presentar la seva proposta en línia a partir de l'1 fins al 31 de març de 2023, per la segona convocatòria, d'assistència tècnica per abordar la pobresa energètica des dels municipis.

Els sol·licitants premiats rebran suport personalitzat per part d'experts i l'equip de l'EPAH per desenvolupar les seves accions de pobresa energètica. Aquesta assistència a mida tindrà una durada de fins a 9 mesos i serà possible gràcies a la col·laboració entre el govern local, l'equip de l'EPAH i una organització experta seleccionada en funció de les actuacions previstes per proposta.

Trobareu informació detallada sobre la 2a Convocatòria d'Assistència Tècnica de l'EPAH i com sol·licitar-la, en anglès (aquí).
 
Informació de 2 sessions virtuals d'aquesta convocatòria per abordar la pobresa energètica dels municipis (aquí). 

Font: Departament d'Acció Exterior i Unió Europea - 27 de febrer 2023.
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Accés a la convocatòria
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC