• Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • WhatsApp
Menú

SALUTACIÓ DE LA PRESIDENTA


salazopyrin vs asacol

salazopyrin pregnancy click salazopyrin og kalk

Com a presidenta de la Federació de Municipis de Catalunya us dono la benvinguda a la pàgina web de l’entitat, espai que pretén ser l’instrument on poder conèixer la tasca que du a terme la nostra entitat i on poder obtenir informació de primera mà de les propostes, les accions i les iniciatives d’interès per als governs locals. A totes aquelles persones que ens visiten, us convido a fer ús d’aquest espai per poder-nos conèixer millor.

L'FMC és una de les entitats municipalistes de referència al nostre país, amb 634 ens locals adherits, que representen el 91% de la població de Catalunya, i que des de 1981 treballa en la defensa i la promoció de l’autonomia local. En el camí que la Federació ha fet fins avui, fins al 2019, l’entitat ha crescut i s’ha confirmat que els governs locals, quan ens associem, quan ens unim, podem defensar millor els nostres interessos. Fins avui, hem estat capaços d’atendre les inquietuds dels municipis associats, d’oferir suport i recursos.

Tots els territoris, i tots els municipis, tenim el nostre paper i el nostre interès en el conjunt del país. Una de les missions que dona sentit a aquesta entitat és fer visible i ajudar a potenciar la pluralitat dels governs locals, les singularitats, les fortaleses, les oportunitats, que tenim arreu i fomentar-ne la connexió per sortir-ne tots beneficiats. I precisament per això, en aquesta nova etapa en què m’honora presidir la Federació de Municipis de Catalunya, s'estableix una forma de liderar l’entitat, en la qual totes les formacions polítiques representades a l’Assemblea hi prenguin més part, tendint així a trencar la verticalitat clàssica de la direcció presidencialista.

Des del municipalisme, sabem molt bé què és escoltar, consensuar, seure i parlar. I a això també dedicarem esforços. Volem teixir i construir; volem connectar-nos entre els nostres municipis i governs. L’objectiu de l'FMC és l’impuls de l’autonomia dels ens locals i la defensa dels seus interessos i aquesta web és una mostra de la feina que s’ha fet, de la que es fa i de la que volem fer en un futur.

Olga Arnau i Sanabra

Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú

Presidenta de l’FMC