El servei de l'AMB, que ja estava disponible en 10 municipis metropolitans, facilita a l'usuari la gestió i el pagament dels estacionaments de vehicles en zones regulades de l'àmbit metropolità d'una manera segura: sense contacte. L'aplicació gestiona més de 57.000 places d'aparcament en zones regulades d'11 municipis i s'estendrà progressivament a la resta de la metròpolis de Barcelona. El passat 9 de març va arribar a Sant Boi de Llobregat






10/03/2021

L'aplicació mòbil AMB Aparcament Metropolità amplia el seu abast i ja funciona des d'aquesta setmana a Sant Boi de Llobregat, fruit d'un conveni amb l'Ajuntament, de manera que ja es pot abonar el pagament de les zones blaves del nucli urbà amb aquesta aplicació via dispositiu mòbil. L'objectiu d'aquesta eina és unificar el model d'aparcament regulat de la metròpolis de Barcelona, fins ara gestionat individualment a cada municipi. Aquest fet dificultava l'aparcament, ja que feia necessari descarregar-se una app per a cada municipi on es volia estacionar el vehicle. L'app de l'AMB també ofereix una solució segura perquè permet pagar sense contacte.

Fins ara l'app estava activa en 10 municipis metropolitans: Badalona (706 places), l'Hospitalet de Llobregat (1.843 places), Castelldefels (1.102 places), Esplugues de Llobregat (462 places), Sant Joan Despí (960 places), Sant Just Desvern (461 places), Santa Coloma de Gramenet (249 places), Barcelona (unes 50.000 places), Montgat (1.929 places) i el Prat de Llobregat (1.798 places). Ara, el servei ja està disponible també a Sant Boi de Llobregat, amb 600 places. En total, l'app integra més de 57.000 places i és present en 11 municipis de la metròpolis de Barcelona.