El Consorci de les Vies Verdes de Girona, entitat vinculada a la Diputació de Girona, posa a disposició dels usuaris de les rutes una nova aplicació dins el renovat projecte dels Secrets de les Vies Verdes. L'app es pot descarregar de manera gratuïta i s'inscriu dins una estratègia de ludificació per fer possible que els visitants i els jugadors s'apropin, a través del joc, als elements patrimonials, culturals i naturals al voltant de les vies verdes de Girona






27/05/2021

L'aplicació serveix de guia per recórrer les noves rutes dels Secrets, que es van presentar fa dos mesos, fruit del treball conjunt amb els ajuntaments dels municipis i altres agents del territori.

Els nous Secrets proposats es localitzen actualment en set municipis: Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Amer, Anglès, Bescanó, Sarrià de Ter i Caldes de Malavella. Són rutes accessibles des de la via verda, per recórrer a peu o en bicicleta, que expliquen històries, llegendes i curiositats dels diferents municipis. L'aplicació es vincula a aquests set nous Secrets, i proposa jocs de preguntes, puzles i cerca d'objectes de realitat augmentada amagats en els diferents punts d'interès.