El conveni Córner de les Terres de l'Ebre arriba a la 14a edició. L'acord preveu enguany la participació conjunta de 19 institucions públiques i privades -entre ajuntaments, consells comarcals, patronats o associacions- en un total de 6 fires nacionals, estatals i internacionals. A més, també inclou altres accions de publicitat als mercats més importants per donar-hi a conèixer els atractius turístics dels municipis participants






15/02/2022

Els signants de l’acord per aquest 2022 són els ajuntaments d'Alcanar, l’Aldea, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Amposta, Ascó, Deltebre, la Ràpita, la Sénia i Tortosa, així com la EMD de Jesús; els consells comarcals de la Terra Alta i de la Ribera d’Ebre, les i associacions empresarials Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona, Cambra Oficial de Comerç Indústria Serveis i Navegació de Tortosa, Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Província de Tarragona, Associació d’Hotels de la Província de Tarragona, i el propi Patronat de Turisme de la Diputació.

El conveni Córner preveu la participació dels signants a les fires Navartur, a Pamplona; B-Travel, adreçada al públic català; Fitur, de Madrid, i també en fires de producte: la Fio de Monfragüe, la Falsterboo a Suècia i la Delta Birding Festival, a les Terres de l'Ebre. Inicialment es preveia també la participació a la Fiets en Wandelbeurs, a Utrecht, i a l’Adventure Travel Show, a Londres -totes dues especialitzades en cicloturisme, turisme actiu i natura- però s’han cancel·lat.

Pel que fa a les accions de comunicació i màrqueting, cal destacar la promoció que es farà als mercats català i espanyol. Pel que fa al català, primer mercat de procedència, es duran a terme accions al llarg de l’exercici. Quant al mercat espanyol, es realitzarà una campanya multicanal al País Basc, Aragó, Navarra, Madrid i el País Valencià, amb l’objectiu d’aconseguir notorietat com a destinació i donar visibilitat a cada un dels municipis i sectors que hi participen.