Els trens, amb capacitat per a un centenar de passatgers, està previst que estiguin operatius les temporades de primavera i tardor, sempre que les condicions tècniques ho permetin i amb el consens del territori. La previsió és posar en servei sis rutes, en trens que surtin des de l’Estació de França de Barcelona els dissabtes dels mesos de maig i juny i de setembre i octubre. Els trens oferiran diverses experiències relacionades amb l’enoturisme, la gastronomia, el modernisme, el termalisme i la cultura marinera






19/01/2023

Els trens turístics proposen paquets exclusius  amb l’objectiu d’oferir al visitant una oferta turística que fomenti la mobilitat sostenible, la interconnexió amb tot el territori i el turisme de proximitat. I és que, l’experiència del viatge no comença en el mateix destí sinó en el tren temàtic que acompanyarà al visitant durant la ruta.

Les rutes projectades, pensades per a tots els públics, està previst que portin els viatgers per les comarques costaneres de Barcelona, pels municipis amb patrimoni modernista més imponent, els indrets amb tradició relacionada amb l’enoturisme o per espais naturals ideals per desconnectar, entre d’altres. Les rutes seran: 

La Barcelona espurnejant: visita els vins escumosos (Sant Sadurní d’Anoia)
La ruta dels modernistes gourmets (Mataró i Canet de Mar)
Fotografia el Modernisme (Terrassa)
Descobreix  el mar de la Costa Barcelona (Vilanova i la Geltrú i Sitges) 
Un mar d’històries (Badalona)
Natura i relax a Barcelona (Granollers)