Un total de 27 ens locals i associacions empresarials ebrenques participaran en 10 certàmens i en altres accions promocionals, mitjançant el Conveni Córner que impulsa la Diputació de Tarragona






21/02/2023

Traslladar al possible turista la diversitat i riquesa de les Terres de l’Ebre i propiciar que la visiti és l’objectiu essencial del Conveni Córner per a la participació conjunta i coordinada al programa de fires i a les campanyes de publicitat del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Enguany, el signen 27 ens locals i associacions empresarials ebrenques (incloent-hi el Patronat de Turisme de la Diputació), 8 més que l’any passat.

El conveni, que enguany arriba a la 15à edició a les Terres de l’Ebre, permetrà que tots els participants tinguin presència en 10 fires nacionals, estatals i internacionals, generals de turisme o especialitzades en algun àmbit (turisme actiu, enoturisme o observació d’ocells) i en una campanya de comunicació conjunta, sota el paraigua de la Diputació de Tarragona. D’aquesta manera, es facilita que diferents entitats turístiques públiques i privades puguin participar en aquestes accions independentment de la seva dimensió i a preus competitius.

Els ens locals participants són Alcanar, l’Aldea, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Amposta, Ascó, Benifallet, Camarles, Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, la Ràpita, la Sénia, Tortosa, Jesús, el Consell Comarcal del Baix Ebre, el Consell Comarcal de la Terra Alta i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. I les fires en què es participarà són B-Travel (Barcelona), Sea Otter (Girona), Delta Birding Festival (Delta de l’Ebre), Navartur (Pamplona), Fitur (Madrid), FINE (Valladolid), Naturcyl (Castella i Lleó), Global Bird Fair (Oakham-Regne Unit), Fiets en Wandelbeurs (Utrecht-Països Baixos), Cycle Show (Londres).