Les obres començaran aquest mes de març, un pressupost de 515.000 euros i compten amb el finançament dels fons Next Generation EU






10/03/2023

Les obres de l'estació d'autobusos de Juneda començaran aquest mes de mar, així ho ha anunciat el Departament de Territori, en una visita al municipi. Aquestes obres tenen un pressupost de 515.000 euros i compten amb el finançament dels fons Next Generation UE.
 
La parada entrarà en funcionament abans de final d'any i pretén millorar la prestació dels serveis d'autobús i la comoditat dels usuàries. Aquesta parada substituirà les actuals parades situades al carrer Prat de la Riba. La nova estació constarà d'una zona per a la circulació i unes andanes amb capacitat per a 2 autobusos i d'una marquesina-edicle, que disposarà d'una sala d'espera vidriada per al confort dels usuaris i per protegir-los de les inclemències meteorològiques. 

Segons el conveni formalitzat entre la Generalitat i l'Ajuntament de Juneda, el Departament impulsa, finança i executa les obres i el municipi cedeix els terrenys necessaris i serà l'encarregat de mantenir la instal·lació un cop entri en funcionament. 

Font: Departament d'Acció Exterior i Unió Europea - 6 de març 2023.