Així s'ha acordat en sendes reunions del secretari d'Estat de Política Territorial, amb l'alcalde de Lleida i el president de la Diputació de Lleida, on s'ha abordat el desplegament d'aquestes inversions dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern espanyol, on també aquest ha aprofitat, per signar convenis de subvenció amb Aitona i Castellar de la Ribera






04/04/2023

Les subvencions destinades a la transformació digital i modernització de les entitats locals impulsades des del Ministeri de Política Territorial per a la millora en la digitalització dels consistoris. En el cas de la Paeria de Lleida, s'ha acordat una subvenció de 522.313 euros, dins de la convocatòria de municipis amb població superior als 50.000 habitants. Pel que fa a la Diputació de Lleida (imatge de la notícia), durant la reunió amb el president de la Diputació s'ha abordat la concessió d'ajuts per al desenvolupament d'infraestructures digitals als municipis de menys de 20.000 habitants, que comptaran amb una subvenció de 2.064.000 euros, i que beneficiarà la totalitat dels 230 municipis de la província de Lleida, excepte Lleida ciutat.

En la visita a Lleida, el secretari d'Estat de Política Territorial, també ha signat dos convenis de subvenció amb els ajuntaments d'Aitona i Castellar de la Ribera per import de 250.000 euros i de 16.000 euros, respectivament, a càrrec dels pressuposts generals de l'Estat. La subvenció a Aitona de 250.000 euros es destinarà a la millora de les instal·lacions i la redistribució de la segona planta de l'edifici multifuncional del municipi, mentre que els 16.000 euros concedits a Castellar de la Ribera serviran per finançar el cost de les obres d'aïllament acústic i solar del local social del municipi. Aquest acte de signatura s'ha fet a la Subdelegació del Govern a Lleida.

Font: Govern d'Espanya - 30 de març 2023.