Una inversió d'1,3 milions d'euros, finançada pel Servei Català de la Salut amb fons europeus REACT






29/09/2023

El Departament de Salut ha iniciat els treballs per ampliar el Centre d'Atenció Primària (CAP) Sant Andreu de Llavaneres, una actuació que permetrà disposar de més espais assistencials per atendre millor la ciutadania. Les obres es fan en una parcel·la adjacent a l'edifici actual, cedida per l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, per la qual cosa l'activitat del CAP es podrà mantenir amb normalitat. 

L'ampliació d'aquest CAP suposarà una inversió d'1,3 milions d'euros, finançada pel Servei Català de la Salut amb fons europeus REACT.

Aquesta ampliació consistirà en una construcció modular industrialitzada de planta baixa i primera planta. Es guanyaran 600 metres quadrats i el CAP doblarà la seva superfície actual fins a arribar als 1.250 metres quadrats. En concret, les obres significaran sumar set consultes a la planta baixa i sis consultes més a la planta primera, a banda dels espais destinats a sales d'espera, aula d'educació sanitària, aula polivalent, etc. Aquesta intervenció adaptarà el centre -construït el 1995- a les noves necessitats de l'atenció primària sorgides a partir de la incorporació dels nous rols professionals. 

Font: Departament d'Acció Exterior i Unió Europea - 20 de setembre 2023.