El Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de Martorell va ocupar el primer lloc amb el seu projecte 'Martorell Educa 360' que aborda les desigualtats en el sistema educatiu, i promou l'èxit educatiu, l'equitat i la cohesió social






29/11/2023

Cada any un jurat selecciona els millors i més inspiradors projectes i persones, que contribueixen a la defensa d'un estil de vida saludable i de l'esport a Europa. Els premis #BeActive 2023 es van entregar en una gala a Brussel·les el 23 de novembre del 2023.

Els premis es dividien en 4 categories en atenció a l'àmbit de focus de cada un dels finalistes, el Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de Martorell va aconseguir el guardó en la categoria d'educació amb el seu projecte 'Martorell Educa 360', el qual s'enfoca a adreçar les desigualtats en el sistema educatiu promovent l'èxit acadèmic, l'equitat i la cohesió social.  

El projecte tracta amb nens, adolescents i les seves famílies per tal d'entendre les seves necessitats educatives i ajudar-los a tenir èxit en l'educació. Serveix així per garantir que els joves puguin tenir accés a eines formals d'educació. L'aspecte respectiu a la promoció de l'esport i l'activitat saludable es veu en el paper que juga en el programa la promoció de la pràctica d'altres activitats en un context igualitari, més especialment en el foment de l'activitat física.  

Font: Departament d'Acció Exterior i Unió Europea - 27 de novembre 2023.