Que tindrà lloc el dimecres 28 i dijous 29 de febrer a Vielha e Mijaran






20/02/2024

Els dies 28 i 29 de febrer tindrà lloc a Vielha e Mijaran l'últim dels quatre tallers organitzats perquè els actors del territori puguin contribuir en el procés participatiu per construir l'estratègia territorial de l'Àrea Funcional de Muntanya Est (AFME). Les jornades tenen l'objectiu d'identificar les necessitats del territori, formular i consensuar reptes i proposar accions i solucions que responguin als problemes, així com debatre idees sobre els projectes necessaris per al desenvolupament del territori.

Durant el taller es tractaran els tres pols en què s'ha centrat l'AFME: salut, esport i turisme a l'aire lliure i dinamització econòmica.   

Els resultats obtinguts durant el debat dels tallers (Focus Groups) contribuiran a definir la futura convocatòria de projectes de l'ÀFME per cofinançar projectes de cooperació amb fons europeus. 

Aquestes jornades s'organitzen en el marc del projecte d'AFME, una operació d'importància estratègica inclosa en el Programa Interreg VI-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2021-2027), cofinançat un 65% per la Unió Europea i amb el suport del Comitè Territorial Est de POCTEFA. 

A l'enllaç hi trobareu més informació del procés participatiu i els espais de Vielha e Mijaran on es realitzaran.

Les persones interessades poden inscriure's (aquí).

Font: Departament d'Acció Exterior i Unió Europea - 19 de febrer 2024.