Continua el cicle de visites al territori del govern amb l'objectiu de donar a conèixer l'impacte de les polítiques de la Unió Europea en aquest






22/03/2024

El Govern continua el cicle de visites territorials 'Europa sobre el terreny' el pròxim dimecres 27 de març a les 12 hores, amb un acte al Centre de Suport Territorial Pirineus de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (Passeig Pompeu Fabra, 21, Tremp). 

L'objectiu d’aquestes visites al territori és donar a conèixer l'impacte de les polítiques de la Unió Europea al dia a dia de la ciutadania i, particularment, les opcions de finançament provinents de les institucions europees i de les quals el món local es pot beneficiar.  

L'acte de dimecres 27 de març a Tremp permetrà debatre sobre les oportunitats dels fons europeus per a l'Alt Pirineu i Aran i comptarà amb la participació de Dansàneu (Festival de Cultures del Pirineu) i de l'Ajuntament de la Vall de Boí, ambdós beneficiaris de fons europeus. La cloenda anirà a càrrec de la consellera d'Acció Exterior i Unió Europea.   

Les inscripcions per assistir-hi de públic ja estan obertes fins al dilluns 25 de març de 2024 a través d'aquest enllaç (aquí). 

Font: Departament d'Acció Exterior i Unió Europea - 21 de març 2024.