En format presencial, per a dijous 30 de maig de 2024, a partir de les 9:30 hores






06/05/2024

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic i la Innovació (CDTI), dependent del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, organitza una jornada que té com a objectiu presentar les oportunitats de finançament per a l'any 2024 en les convocatòries del Programa Europeu "Seguretat Civil per a la Societat" o Clúster 3 del Programa Marc d'R+D+I de la Unió Europea Horizon Europe.

Es comptarà amb personal de la Comissió Europea, els quals presentaran les línies de finançament, i amb els punts estatals de contacte del Clúster 3, que informaran sobre els detalls i procediments a seguir en aquesta convocatòria. A més, també es tindrà la presència d'usuaris finals de seguretat, casos d'èxit i el testimoni d'un avaluador.

A la tarda, els punts estatals de contacte del Clúster 3 realitzaran revisions de propostes en reunions bilaterals.

La jornada serà dijous 30 de maig de 2024, a partir de les 9:30 hores, en format presencial. Per assistir-hi, fer la inscripció i veure el programa a l'enllaç d'aquesta informació.
 
El lloc serà al Saló d'actes del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, passeig de la Castellana, 162 de Madrid.

Aquest clúster respon als reptes derivats de les amenaces de seguretat persistents, inclosa la ciberdelinqüència, així com els desastres naturals i els provocats per l'home.