L'ajuntament ha fet la cessió del sòl. Aquesta actuació compta amb finançament procedent del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència






22/07/2024

Informació de l'acte de col·locació de la primera pedra de la promoció d'habitatge de lloguer social "Les Oliveres" a Tarragona, té un finançament de 6,9 ​​milions d'euros del Ministeri d'Habitatge i Agenda Urbana, que ha participat d'aquest acte. Un 22,55% del pressupost total, procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, per a la construcció de 192 habitatges de protecció Oficial (VPO) en règim de lloguer, ubicada a la plaça de la Primera Parellada, 2 d'aquesta ciutat que impulsa la Fundació SALAS, com a promotora, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona a través del Servei Municipal de l'Habitatge i Actuacions Urbanes que ha fet la cessió del sòl.

Aquesta promoció comptarà amb habitatges d'1, 2 i 3 dormitoris amb superfícies útils entre 38,68 i 75,42 m2, places d'aparcament i trasters. A més, tindrà la màxima qualificació energètica (AA).

Font: Govern d'Espanya - 12 de juliol 2024.