Amb l’objectiu d’arribar a un major nombre d’ajuntaments, s'amplia el servei a tots els municipis amb una població superior als 5.000 habitants, després d’una primera fase en la qual es va oferir exclusivament als ajuntaments amb una població d’entre 20.001 i 50.000 habitants, així com als consells comarcals






31/07/2024

El servei, especialment dissenyat per reforçar les àrees de tecnologia i informàtica, busca identificar de manera exhaustiva tota la infraestructura TI de l’organització. Això permetrà facilitar la presa de decisions estratègiques per a la millora contínua. Utilitzant una eina específica, s’avaluen detalladament tant els serveis locals (on-premise) com els serveis en el núvol proporcionats per Microsoft i AWS. Aquesta avaluació inclou un inventari complet dels actius tecnològics de l’entitat, analitzant elements clau de la infraestructura TI, com ara el maquinari, el programari i els recursos de xarxa, amb l’objectiu d’identificar oportunitats de millora en termes de rendiment i seguretat.

Addicionalment, l’eina està dissenyada per detectar, identificar i classificar qualsevol vulnerabilitat present en el sistema informàtic que pugui suposar un risc per a l’ajuntament.