Enguany amb el lema 'Comunitats Empoderades', que tindrà lloc a Brussel·les del 7 al 10 d'octubre






17/09/2024

La Setmana Europea de les Regions i les Ciutats (#EURegionsWeek) és el major esdeveniment anual amb seu a Brussel·les dedicat a la política de cohesió.

Quin és el propòsit de la Setmana Europea de les Regions i les Ciutats:
- Discutir els reptes comuns per a les regions i ciutats d'Europa i examinar les possibles solucions reunint polítics, responsables de la presa de decisions, experts i professionals de la política de cohesió, així com a parts interessades de les empreses, la banca, les organitzacions de la societat civil, el món acadèmic, les institucions de la UE i els mitjans de comunicació.
- Proporcionar una plataforma per a la creació de capacitats, l'aprenentatge i l'intercanvi d'experiències i bones pràctiques per als quals implementen la política de cohesió de la UE i gestionen els seus instruments financers.
- Facilitar la cooperació i el treball en xarxa entre regions i ciutats.
- Aprofundir en el debat sobre la política de cohesió de la UE en un context més ampli, incloent-hi investigacions recents i opinions de tercers països i organitzacions internacionals.

Aquest any, prepareu-vos per a intercanviar idees, connectar amb regions i ciutats de tota Europa i ampliar la vostra xarxa i coneixements, tot això per mantenir-vos al dia amb els últims avanços en política regional i de cohesió. 

Explora més de 100 sessions, incloent-hi sessions de la UE, tallers polítics, laboratoris participatius i breus formats innovadors, que s'emmarquen en quatre temes: 
  • Competitivitat i convergència: dues cares d'una mateixa moneda
  • Regions que enforteixen la democràcia
  • Creixement intel·ligent i sostenible per a les regions
  • Les regions tenen talent (Regions got talent)
Descobreix el programa (aquí) i (aquí) us podeu registrar.