El dijous, 17 de juny, a les 10 del matí, tindrà lloc la tercera i darrera xerrada del cicle internacional sobre bones pràctiques municipals en polítiques del temps organitzat per DIPLOCAT i l'associació Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society

11/06/2021

En aquesta ocasió el títol del debat és "La cronobiologia aplicada al nostre dia a dia" i el tema central seran les diferents polítiques dutes a terme des del punt de vista de la salut pública per adaptar o flexibilitzar els horaris establerts pels governs locals, i així afavorir una menor disrupció dels ritmes vitals de la ciutadania.

El debat serà presentat i introduït per Laura Foraster i Lloret, secretària general de DIPLOCAT, i Jean-Yves Boulin, coordinador de la Xarxa Europea de Ciutats pels usos del temps, mentre que la moderació anirà a càrrec de María de los Ángeles Rol de Lama, professora titular de Fisiologia i co-directora del grup d'investigació CronoLab de la Universitat de Múrcia. Els tres ponents que presentaran casos pràctics són els següents:

- Àngel Puig, regidor de Promoció Econòmica de l'ajuntament d'Argentona: "L'organització del lleure educatiu i els efectes en infants i families".
- Glòria Plana, regidora de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'ajuntament de Girona: "La Xarxa Gironina per a la Reforma Horària: bones pràctiques centrades en la salut, la conciliació i la productivitat".
- Anne Le Floch, vicepresidenta de Rennes Métropole: "Canvis en els ritmes diaris de l'àrea metropolitana de Rennes".

Després de les preguntes del públic, Ariadna Güell, coordinadora de la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society serà l'encarregada de cloure la xerrada i el cicle.