European Urban Initiative

04/09/2023

La present convocatòria consisteix en la selecció d'entitats per unir-se a l'aliança per treballar temàtiques d'Alimentació i per temàtiques d'Igualtat a les ciutats. 

Unir-se a l'associació d'entitats implica una contribució concreta al desenvolupament del tema Alimentació/Igualtat i la implementació projectes concrets que se'n puguin derivar en les temàtiques. Les futures entitats que formin part de l'aliança seran fonamentals per definir l'abast i centrar el tema en funció de la seva experiència, participaran activament en l'anàlisi dels temes i subtemes seleccionats i el seu desenvolupament en accions concretes que es puguin implementar a la UE, a nivell nacional i de ciutat. El pla d'acció es presentarà al director general d'Assumptes Urbans de tots els estats membres de la UE, així com a institucions i bancs de la UE, i, si escau, presentarà l'oportunitat de col·laboració. Finalment, l'adhesió a l'associació donarà l'oportunitat d'implementar les accions proposades.

La convocatòria va dirigida a ciutats, regions, estats membres, estats socis, organitzacions paraigües nacionals de ciutats i altres parts interessades.

Les responsabilitats de les entitats que són seleccionades per formar part de l'aliança són:
- Assistència i contribució activa a les reunions de l'associació.
- Contribució a temes específics de l'elecció i interès de l'associació.
- Contribució a la formulació d'accions concretes afegides al pla d'acció.
- Contribució a l'execució d'accions.

Les ciutats (de totes les mides) que estiguin interessades a unir-se a una o a les dues noves associacions temàtiques sobre aliments i ciutats d'igualtat poden mostrar el seu interès enviant el document de sol·licitud(s) següents abans del 29 de setembre de 2023 a les 18:00 hores (CET).

A l'enllaç hi trobareu tota la informació necessària per participar a la convocatòria d'European Urban Initiative.

Una altra informació que pot ser d'interès:
· Pàgina web del programa dedicada a l'àrea temàtica d'alimentació "Food" (aquí). 
· Pàgina web dedicada a la temàtica de Ciutats per la Igualtat "Citites of Equality" (aquí).