Ordre EDU/5/2024, de 19 de gener, publicat al DOGC número 9086, de 24 de gener de 2024

29/01/2024

S'aproven les bases reguladores que tenen per objecte establir el procediment de concessió de subvencions, en règim de concurrència no competitiva, als ens locals de Catalunya per al finançament dels conservatoris de música de la seva titularitat del curs 2022-2023.

Poden ser entitats beneficiàries de les subvencions establertes per aquesta ordre els ens locals de Catalunya titulars de conservatoris de música que compleixin els requisits següents:

a) Que estiguin autoritzats a impartir els ensenyaments artístics professionals de música i que rebin la denominació de conservatoris a l'empara del Reial decret 303/2010, de 15 de març, pel qual s'estableixen els requisits mínims dels centres que imparteixen ensenyaments artístics regulats a la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació.

b) Que figurin inscrits en el registre de centres docents del Departament d'Educació.

c) Que tinguin alumnat matriculat i que aquest hagi finalitzat el curs escolar objecte de la subvenció, sense causar baixa o anul·lació de matrícula en el centre.

Addicionalment, les entitats beneficiàries han de complir una sèrie de requisits i condicions en matèria d’incompatibilitats, igualtat, laboral, etc. que preveu la base 2.3.