Resolució EDU/751/2024, de 54 de març, publicada al DOGC número 9122, de 14 de març de 2024

18/03/2024

S’obre el procediment de convocatòria pública per a la concessió de subvencions als ens locals de Catalunya, en règim de concurrència no competitiva, destinades al finançament de les escoles de música de la seva titularitat, del curs 2022-2023.

La finalitat de la subvenció és col·laborar en el finançament dels centres per a la impartició dels ensenyaments no reglats de música, per tal de fomentar i facilitar l'accés de l'alumnat a aquests ensenyaments artístics.

La convocatòria es regeix per les bases reguladores aprovades mitjançant l'Ordre EDU/8/2024, de 19 de gener, per la qual s'aproven les bases reguladores del procediment de concessió de subvencions als ens locals de Catalunya, destinades al finançament de les escoles de música de la seva titularitat, del curs 2022-2023.

Els ens locals interessats poden presentar el formulari de sol·licitud de la subvenció, el formulari de justificació i la documentació que estableixen les bases reguladores 4 i 5 de l'Ordre EDU/8/2024, de 19 de gener, en el termini de 20 dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC, això és, del 14 de març de 2024.

La presentació de la sol·licitud i de la documentació corresponent s'efectua i es tramet, exclusivament per via electrònica, utilitzant la plataforma de l'Extranet de les Administracions Catalanes (EACAT).

Per presentar la sol·licitud i la justificació electrònicament, cal que l'entitat titular del centre educatiu o el seu representant legal disposi d'un certificat vàlid i vigent emès per qualsevol entitat de certificació classificada pel Consorci d'Administració Oberta de Catalunya com a vàlida per identificar la ciutadania i les entitats davant de les administracions públiques catalanes. La relació de certificats digitals vàlids es pot consultar a la secció "Com tramitar en línia” de l'apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya .

Els sistemes d'identificació i signatura que les persones interessades poden emprar en la tramitació del procediment objecte d'aquestes subvencions son, amb caràcter general, els establertes al Catàleg de sistemes d'identificació i signatura electrònica de l'Administració de la Generalitat, publicats a la Seu electrònica de l'Administració de la Generalitat. A través del portal Tràmits gencat, es pot trobar informació detallada sobre l'obtenció dels sistemes d'identificació i signatura electrònica que es poden emprar en la tramitació i actuacions previstes en aquest procediment.