La xarxa d’ajuntaments i unions de municipis, MedCities, organitza aquest seminari internacional, que tindrà lloc el proper 18 de setembre a la seu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona – AMB (Sala de Plens, edifici A, 7a planta, Carrer Número 62, 16, 18, 08040 Barcelona) de 9:00 a les 16:30. L’esdeveniment està co-organitzat amb l’AMB i forma part del projecte 'Make a move for adaptation to climate change', finançat per la UE, on MedCities dona suport al seu membre municipi metropolità de Mersin per desenvolupar el seu Pla d'Acció d'Adaptació al Canvi Climàtic (CCAAP)

09/09/2024

L'objectiu principal del seminari és fomentar el debat sobre models, eines i aprenentatges per promoure solucions metropolitanes als reptes d'adaptació al canvi climàtic de les ciutats i metròpolis mediterrànies. El seminari inclourà taules rodones sobre els reptes als quals s'enfronten les metròpolis mediterrànies i les estratègies d'adaptació implementades als seus territoris, així com la presentació de casos de bones pràctiques.

Adjuntat trobareu la darrera versió del programa. L’esdeveniment es desenvoluparà en anglès i comptarà amb interpretació al català.