La Federació de Municipis de Catalunya ha programat una acció formativa semipresencial, que tindrà lloc els dies 8, 9, 17 i 24 d’octubre, amb la col·laboració de Localret, que té l’objectiu d’analitzar i comprendre els diferents tipus d'estafes digitals i els seus mecanismes i saber quines són les millors pràctiques per identificar-les i evitar-les

17/09/2024

El phising encara és el vector d'atac per aconseguir credencials dels usuaris i, en conseqüència, per entrar als sistemes de les empreses i les entitats més importants. Aquest el curs ens servirà també per aprendre a utilitzar plataformes d'entrenament per a la prevenció d'estafes digitals i implementar una plataforma d'entrenament per als departaments d’IT.

El curs és semi presencial i comprèn classes presencials amb sessions a distància. Teoria i pràctica es combinen mitjançant mètodes interactius per facilitar l’aprenentatge i aprofitar l’experiència i el coneixement del grup. També es farà un fòrum obert amb el grup classe i dinamitzat per les persones tutores que posen de relleu exemples i problemàtiques esdevingudes a l’administració pública.

El termini d’inscripció finalitza a les 15 h del dia 1 d’octubre de 2024.