Resolució IFE/3715/2024, de 17 d’octubre, publicada al DOGC número 9272, de 21 d’octubre de 2024

21/10/2024

La Resolució IFE/3715/2024, de 17 d'octubre, aprova una segona transferència de fons per a l'any 2024 als municipis de més de 20.000 habitants, als consells comarcals i a altres ens locals supramunicipals per a finançar la suficiència financera d'aquests ens en relació amb l'impuls de les polítiques de promoció de la igualtat i el feminisme.

La resolució aprova una transferència màxima de 4.578.758,81 euros per a finançar línies d'actuació en els àmbits següents:

- Desplegament de la Xarxa del Servei d'Atenció Integral (SAI) en el marc LGTBI+.

- Sistema d'atenció i resposta integral per a dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles.

- Migracions, acollida i vida digna compartida.

- Xarxa de Professionals d'Equitat en els Treballs.

El text especifica les partides pressupostàries d'on provenen aquests fons i autoritza les unitats administratives per a la comptabilització d'aquests crèdits. També s'estableixen les condicions per a la justificació de la transferència, amb el requisit de presentar certificats dels òrgans responsables de l'execució de les actuacions i de l'interventor/a local.

El termini per presentar la justificació de les actuacions finalitza el 28 de febrer de 2025. Si no es justifica el cost total, es podrà incorporar el romanent a l'exercici 2025.

Finalment, la resolució es publica al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i substitueix la notificació individual, amb la possibilitat d'interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.