Resolució TER/3763/2024, de 21 d’octubre, publicada al DOGC número. 9275, de 24 d’octubre de 2024

24/10/2024

Convocatòria de subvencions per a l'any 2024 en règim de concurrència competitiva pel sistema de prorrateig destinada a projectes de foment de la recollida selectiva de residus municipals.

La tramitació, la resolució i l'atorgament de les subvencions que preveu aquesta convocatòria i les condicions, els criteris de valoració, els requisits de participació i la documentació que cal aportar es regeixen per la Resolució ACC/1727/2024, de 15 de maig, per la qual s'aproven les bases reguladores de subvencions a projectes de foment de la recollida selectiva de residus municipals.

Es financen les actuacions següents en relació amb les fraccions de residus municipals que es detallen a continuació, ja sigui en l'àmbit domèstic o comercial:

1) Recollida selectiva de bioresidus (fracció orgànica i fracció vegetal).

2) Projectes d'autocompostatge.

3) Recollida selectiva d'olis de cuina usats.

4) Recollida selectiva de residus tèxtils.

Queden excloses les actuacions diferents de les anteriors i les actuacions sobre fraccions dels residus per a les quals estigui vigent una normativa de responsabilitat ampliada del productor (en davant, normativa RAP), així com les actuacions de prevenció i preparació per a la reutilització i les actuacions en deixalleries, per ser objecte d'altres convocatòries de subvenció de l'Agència de Residus de Catalunya.

El període d'execució de les actuacions objecte de la subvenció és de 36 mesos a partir de la data de resolució d'atorgament.

El termini per a la presentació de sol·licituds d'aquesta convocatòria s'inicia l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al DOGC i finalitza el 19 de desembre de 2024 a les 14:00 hores.