De nou ha estat inclosa al Banc de Bones Pràctiques que impulsa la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals






24/05/2016

Les polítiques de participació ciutadana de l'Ajuntament de Mollet del Vallès han rebut un nou reconeixement, en aquest cas, per part del Banc de Bones Pràctiques (BBP) del Govern Local de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals. En concret, aquest reconeixement ve donat pel projecte de renovació dels consells municipals sectorials de participació, que els agruparà i els integrarà en tres grans consells adreçats a: les persones, als espais urbans i rural  i a les oportunitats laborals i econòmiques.

Es tracta dels tres mateixos àmbits que ja contempla el Pla Estratègic de Ciutat i el Pla d'Actuació Municipal, de Mollet del Vallès. En aquest cas, el Banc de Bones Pràctiques argumenta el perquè d'aquest reconeixement pel fet "de tractar-se d'una experiència que representa una aportació innovadora i de qualitat en la temàtica de Participació Ciutadana".

El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals i els ajuntaments de més de deu mil habitants de Catalunya que identifica i difon experiències innovadores de bon govern i gestió municipal.