Avui divendres 22 de setembre, la Federació de Municipis de Catalunya celebra una sessió del Seminari Tècnic Local, aquesta vegada dedicada a projectes urbans, concretament a aquests tres aspectes d’ampli abast en relació als projectes en el medi urbà, un element de referència de Barcelona






22/09/2017

La sessió que està tenint lloc aquest matí a l'auditori de l'Idec, analitza diverses consideracions per al disseny de carrils bici urbans: concretament el cas de Barcelona, a càrrec de Joan Alba, soci fundador d’Atelier Barcelona i gerent d’ALFA, assessoria d’Infraestructures i Mobilitat.

Seguidament Joan Forgas, arquitecte de Forgas arquitectes fa una anàlisi del paisatge urbà i dels elements que el configuren.

Finalment, per parlar sobre la remodelació dels nuclis antics, tenim a Josep A. Megías, cap del Servei de Projectes i Obres III de la Direcció de Serveis de l’Espai Públic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Recordem que les properes sessions del STL es dedicaran a la gestió urbanística el 6 d'octubre, a la gestió dels serveis urbans el 3 de novembre, i a la mobilitat el 15 de desembre.