El Congrés de Govern Digital Local se celebrarà els dies 21 i 22 de març al CCCB i reunirà més de mil persones en representació de més de 500 administracions locals, 77 ponències i 33 empreses patrocinadores






19/03/2018

El Congrés de Govern Digital, que tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) els dies 21 i 22 de març de 2018, és el fòrum de referència de la transformació digital del sector públic a Catalunya i el més gran que s’organitza a l’Estat.

Es presentaran les millors experiències de Catalunya i de l’Estat que promouen governs més àgils, oberts i col·laboratius, en els àmbits de la innovació pública, la transformació digital, el govern obert, la contractació electrònica, la protecció de dades personals, la ciberseguretat i l’avaluació de les polítiques públiques.

A més, s’habilitarà un espai lúdic anomenat "Prohibit NO tocar” on els alcaldes i directius públics podran interactuar directament amb una mostra de les tecnologies disruptives que plantegen oportunitats de nous serveis. Per exemple: drons, realitat virtual/augmentada, reconeixement d’imatge, faroles intel·ligents, etc.

El CCCB estarà completament ple durant 2 dies de directius públics que volen aprofitar les oportunitats de les tecnologies per a millorar els serveis públics. L’interès ha superat totes les expectatives i s’han inscrit al Congrés més de mil directius públics en representació de més de 500 administracions locals. Aquest allau d’inscripcions ha obligat a tancar el formulari d’inscripció quinze dies abans del Congrés.

El Congrés de Govern Digital Local està organitzat pel Consorci Administració Oberta de Catalunya i el Consorci Localret, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Centre de Cultura Contemporània i el suport de l’Escola d’Administració Pública, el Consell de Col·legis de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local i Associació d’Arxivers i Gestors de Documents de Catalunya.