El president de la Federació de Municipis de Catalunya i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, va ser rebut el passat divendres 9 de març per Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona i vicepresident de l'FMC; i per Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla i president de l'Àmbit de Bon Govern i Innovació Democràtica de l'FMC






12/03/2018

A la visita a Tarragona, el president Xavier Amor, acompanyat pel secretari general de l'entitat, Juan Ignacio Soto Valle, va ser rebuts per l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros i per Begoña Floria, tinenta d’alcalde i cap de l'Àrea de Cultura, Festes i Patrimoni de l'ajuntament, que van ensenyar el valor històric i patrimonial de les dependències municipals. A Altafulla, la delegació de l'FMC es va entrevistar amb l'alcalde d'aquesta localitat, Fèlix Alonso, acompanyat per Jaume Sànchez, tinent d'alcalde i regidor d'Educació, Turisme, Activitat Física i Esports, Comerç i Consum; i M. Luisa Méndez-Vigo, regidora d'Urbanisme, Via Pública i Polítiques de Gènere. En aquesta visita a Altafulla, on es van poder apreciar diverses restes arqueològiques, també hi van ser presents Josep Fèlix Ballesteros i Begoña Floria.

En les dues reunions es va poder copsar l'actualitat local del territori i les perspectives de futur dels governs locals, amb un especial detall pel que fa a la implicació dels ajuntaments en l'organització i celebració dels Jocs Mediterranis 2018. El president de l'FMC va fer lliurament a l'Ajuntament de Tarragona i a l'Ajuntament d'Altafulla de dos exemplars de la litografia 'Multitud', de l'artista gironí Josep Perpiñà.

A la tarda, van continuar la seva visita per diversos indrets on es disputaran el proper 23 de juny les modalitats de la prova del triatló i l'Anella Mediterrània de Tarragona 2018, acompanyats també per Javier Villamayor, tinent d'alcalde de Tarragona, comissionat dels Jocs Mediterranis 2018 i regidor de seguretat ciutadana i ciutat intel·ligent; i per Pere Valls, un dels ideòlegs dels Jocs de Tarragona.

La delegació de l'FMC va expressar el seu total suport als XVIII Jocs Mediterranis 2018, i va reconèixer la valentia d'aquest projecte, que va molt més enllà de l'esport. Recordem que aquests jocs tindran lloc del 22 de juny a l'1 de juliol a 16 municipis diferents del territori, hi formaran part 33 disciplines esportives, 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents, 1.000 jutges i representants internacionals, 1.000 periodistes, 3.500 voluntaris i més de 150.000 espectadors.