El Programa Cultural, des d'ara i fins a l'octubre, posarà en valor el patrimoni cultural comú, convidant a reflexionar sobre el paper de la interculturalitat al Mediterrani, potenciarà l'intercanvi cultural i presentarà la història mediterrània com a eina per entendre la contemporaneïtat






16/04/2018

El Programa cultural està coordinat per l'Ajuntament de Tarragona, amb la col·laboració de totes les administracions públiques implicades en el Comitè Organitzador Tarragona 2018, i els ajuntaments d'Alltafulla, Barcelona, Calafell, Cambrils, Castelldefels, Constantí, el Morell, el Vendrell, la Pobla de Mafumet, la Selva del Camp, Reus, Salou, Torredembarra, Valls i Vila-seca, a més d'importants agents socioeconòmicos del territori.

Els diferents corrents del Mar Mediterrani seran el fil conductor del Programa Cultural dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, un conjunt de propostes per posar en valor el patrimoni comú del territori que es desenvoluparant aquest any des del mes d'abril fins a l'octubre, tant a Tarragona com a la resta de municipis seu de la competició. Exposicions, concerts, obres de teatre, dansa, activitats de recreació històrica i mostres de cultura popular conformaran lk'eix central del programa.

Els suaus corrents del Mediterrani es transformaran en àmbits culturals des dels quals es desplegaran activitats agrupades temàticament. Durant aquests sis mesos, bona part de la programació cultural habitual s'adaptarà als Jocs Mediterranis i es podran gaudir propostes especials per a l'ocasió.