220 electes i tècnics locals van assistir a la sessió inaugural de la 20ena edició del Seminari Tècnic Local 2018, organitzat per l'FMC, que va tenir lloc el passat divendres 19 d'abril, amb una sessió centrada en els criteris sobre la base dels quals es desenvolupen actualment els diferents instruments, en la problemàtica de la divisió poligonal i de l’assignació de càrregues externes en el planejament, i amb una conferència sobre l’urbanisme de les àrees d’activitat econòmica, un tema recurrent i sobre el que queda molt per fer






23/04/2018

La inauguració de la 20a edició del Seminari Tècnic Local de la Federació de Municipis de Catalunya va anar a càrrec de Pere Montaña, coordinador de l’Àmbit de Territori, Sostenibilitat i Serveis Urbans de l’FMC; i Ramon Arandes i Renú, enginyer de camins, canals i ports, director del Seminari.

A continuació, per parlar dels criteris recurrents a l’actualitat pel desenvolupament dels instruments urbanístics. vàrem comptar amb Agustí Serra, director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat de Catalunya; i per analitzar l'urbanisme de les àrees d'activitat econòmica, ens va acompanyar Antonio Font, arquitecte, catedràtic emèrit d’Urbanisme de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Per últim, Elisabet Cirici, directora d’operacions de l’Incasòl. va tractar de la problemàtica de la delimitació poligonal i de l’assignació de càrregues externes en el planejament.